Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτο το Discovery Channel !


  Το Discovery Channel, είναι το κανάλι με την ευρύτερη διανομή στην Ευρώπη, σύμφωνα με μια νέα έρευνα.
  Πιο συγκεκριμένα, στην έρευνα Digital TV research ρωτήθηκαν 212 φορείς για 270 κανάλια σε ολόκληρη την περιοχή της EMEA (Europe Middle East and Africa).
  Η έρευνα διαπίστωσε πως το Discovery μεταφέρεται από 171 φορείς και βρίσκεται μπροστά από ταNational Geographic, Eurosport και MTV, τα οποία ήταν παρόντα σε 169, 164 και 160 φορείς αντίστοιχα.
  Η BSkyB του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν η πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης με τα περισσότερα κανάλια υψηλής ευκρίνειας.
  Στην κατάταξη των HD δικτύων, το Nat Geo της Fox International Channels ήταν το κορυφαίο, με μεταφορά του σε 126 φορείς. Τα Eurosport, Nat Geo Wild και Discovery Showcase ακολούθησαν με 122, 85 και 75 φορείς αντίστοιχα.
  Η έρευνα υπογραμμίζει την κυριαρχία των μεγάλων ομίλων, όπως οι Discovery Networks International,FIC, A+E Networks, Viacom International Media Networks και Turner Broadcasting System, που κατέχουν δεσπόζουσες θέσεις.
  Ο δημιουργός της έρευνας, Simon Murray, δήλωσε: «Οι εταιρείες τονίζουν τη σημασία του σταθερού αριθμού καναλιών που οδηγεί σε πανευρωπαϊκή επιτυχία. Στην έκθεση αυτή, 14 groups συνεισέφεραν με 257 κανάλια, ή αλλιώς 95% του συνόλου. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι όμιλοι παρείχαν 83 από τα 86 HD κανάλια.
via

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου