Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Nέα σημαντική ανακάλυψη για το δίκτυο 5G!



  
Το «pre5G» δίκτυο είναι κάτι που ονειρεύεται να αναπτύξει η ZTE και με την τεχνολογία MUSA φαίνεται να οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ισχυρίζεται ότι κατάφερε να τριπλασιάσει την ικανότητα υπερφόρτωσης των ασύρματων δικτύων! Η έρευνα και οι δοκιμές της Κινεζικής εταιρείας ακόμη βρίσκονται σε εξέλιξη...

 Tίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο αλγόριθμος MUSA παρέχει βελτίωση έως 200% στην υπερφόρτωση αποστολής δεδομένων, επιτρέποντας «εκρηκτική» άνοδος ταχυτήτων πλοήγησης για φορητές συσκευές.
  Ο ένας και μοναδικός λόγος που η ZTE αποδίδει τον όρο Pre5G στο νέο της δίκτυο είναι διότι χρησιμοποιεί τον υπάρχοντα εξοπλισμό του 4G / LTE, αλλά πετυχαίνει υψηλότερη απόδοση.      Επίσης, το 5G είναι ένα πρότυπο που ακόμα δεν έχει καθοριστεί. Επιπρόσθετα, η ZTE λέει η πως ο χρήστης θα μπορεί να επωφεληθεί της πλοήγησης υψηλότερων ταχυτήτων περιήγησης στο διαδίκτυο μέσω MUSA πολύ νωρίτερα από την εμπορική διάθεση του 5G, το οποίο στην καλύτερη περίπτωση θα είναι έτοιμο σε μία πενταετία από σήμερα.
  Είναι ολοφάνερο πως η ZTE, όντας ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο μαζί με τις Nokia, Ericsson, και Huawei, θέλει να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά τον καθορισμό της 5ης γενιά ασύρματης τεχνολογίας. Ας δούμε ποιος θα είναι ο «κυρίαρχος» του παιχνιδιού στο μέλλον. Το σίγουρο είναι, και πάλι, ότι ο καταναλωτής θα είναι ο νικητής της κόντρας αυτών των κολοσσών.


via

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου